flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

МІЖГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ ОГОЛОШУЄ КОНКУРС

01 жовтня 2013, 14:15

 

МІЖГІРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ОГОЛОШУЄ КОНКУРС 

   на заміщення тимчасово вакантної посади консультанта з  кадрової роботи та вакантної посади спеціаліста з матеріально-технічного забезпечення Міжгірського районного суду Закарпатської області. 

Основні вимоги до кандидатів на посаду консультанта з  кадрової роботи:

  громадянство України;

– досконале володіння державною мовою;

– вища  освіта за спеціальністю «Право» та «Правоохоронна діяльність» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра;

 –стаж роботи за фахом на державній службі в органах судової влади не менше двох років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше трьох років.   

 

              Основні вимоги до кандидатів на посаду спеціаліста з матеріально-технічного забезпечення:

– громадянство України;

– досконале володіння державною мовою;

–вища  освіта за галуззю знань «Економіка та підприємництво» з освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліста або магістра;

 –стаж роботи за фахом на державній службі в органах судової влади не менше двох років або стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше чотирьох років.   

Додаткова інформація надається  секретарем конкурсної комісії у робочі дні з 10 до 12 години за тел. 2-30-71 протягом робочого дня.

Документи щодо участі в конкурсі приймаються у робочі дні з 10 до 12 години протягом 30 календарних днів від дня опублікування оголошення за адресою:  90000, смт. Міжгір’я, вулиця  Шевченка , 99.

Зважаючи на те, оголошення було опубліковано у Міжгірській районній газеті «Верховина»  28 вересня 2013 року,  документи щодо участі в конкурсі можна подавати до 26 жовтня 2013року.

 

Адмінстрація суду.