flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Прийнято відставку судді Міжгірського районного суду

09 вересня 2020, 11:10

ПРЕССЛУЖБА МІЖГІРСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Телефон:  (03146) 2-30-71 (керівник апарату  суду), email:inbox@mg.zk.court.gov.ua



 09.09.2020

 Контакт: Віталія Когут 0978223254

 

Прийнято відставку судді Міжгірського районного суду

 

Рішенням Вищої ради правосуддя 8 вересня 2020 року  Цімботу Василя Івановича  звільнено з посади судді Міжгірського районного суду Закарпатської області у зв’язку з поданням заяви про відставку.

Всю свою  трудову діяльність Василь Іванович  присвятив служінню Закону, а більше 30 років  - здійсненню правосуддя.

17 квітня 1990 року обраний суддею Міжгірського районного суду.  Василь Іванович 12 років очолював колектив суду на посаді голови цього суду.

Безсумнівно, посада судді вважається  вінцем юридичної кар’єри. Та за красивою картинкою престижу і соціальної значущості ховається інший не простий бік професії судді. 

Суддя має бути життєво мудрим, але відкритим для пізнання нового; рішучим, але й поміркованим водночас; співчутливим, але мужнім; справедливим, але милосердним; терплячим, люб’язним і ввічливим, проте вміти контролювати порядок у залі засідань.

Справитися з таким завданням можуть лише професійні та віддані справі люди, з відкритим серцем, чистими помислами спроможні ефективно виконувати складний, але почесний обов’язок здійснення правосуддя.

Колектив Міжгірського райсуду вітає Василя Івановича з успішним виконанням визначеної законом місії перед українським народом і щиро дякує за спільну роботу.

Впевнені, що  тепер у житті Василя Івановича починається новий і прекрасний етап, коли весь свій, такий дорогоцінний вільний час Він зможете віддавати собі, своїм мріям, сподіванням та родині, здійснити все те, на що ніколи не було часу і сил раніше.

 

Пресслужба суду