flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді місцевих загальних судів Закарпатської області визначились з делегатами на XV з’їзд суддів

13 лютого 2018, 08:32

ПРЕС-СЛУЖБА МІЖГІРСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Телефон:  (03146) 2-30-71 (керівник апарату  суду), email:inbox@mg.zk.court.gov.ua

 

12.02.2018

 

Контакт: Віталія Когут 0978223254

Прес-реліз

 

Судді місцевих загальних судів Закарпатської області 

визначились з делегатами на XV з’їзд суддів

 

 09 лютого 2018 року в м.Ужгород , в приміщенні апеляційного суду відбулись спільні збори суддів місцевих загальних судів Закарпатської області. Метою проведення заходу було обрання делегатів на XV черговий з’їзд суддів України, проведення якого заплановане на 5- 6 березня 2018 року в місті Києві.

Шляхом таємного голосування більшістю голосів делегатами на XV черговий з’їзд суддів України було обрано відповідно до встановленої квоти  4 судді місцевих загальних судів Закарпатської області.

Вже не вперше шановні представники Феміди висловили довіру  судді Міжгірського районного суду, члену Ради суддів України  Кривці Володимиру Павловичу, делегувавши йому повноваження представляти  Закарпаття на з’їзді суддів України 3 раз поспіль. 

Також делегатами було обрано суддю Мукачівського міськрайонного суду Куцкір Юрія Юрійовича, суддю Хустського районного суду Сідей Ярослава Ярославовича та суддю Перечинського районного суду Ганько Івана Івановича. 

Нагадаємо, що відповідно до попереднього переліку питань на З’їзді  буде обговорено стан здійснення правосуддя в умовах судової реформи, обрано Раду суддів України, членів Вищої ради правосуддя та  Вищої кваліфікаційної комісії суддів України.

 

     

Прес-служба суду