flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

УВАГА! АНКЕТУВАННЯ ГРОМАДЯН-УЧАСНИКІВ СУДОВИХ ПРОЦЕСІВ

15 вересня 2017, 09:58

ПРЕС-СЛУЖБА МІЖГІРСЬКОГО РАЙОННОГО СУДУ ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Телефон:  (03146) 2-30-71 (керівник апарату  суду),email:inbox@mg.zk.court.gov.ua

 

Контакт: Віталія Когут 0978223254

Прес-анонс

УВАГА! 

АНКЕТУВАННЯ ГРОМАДЯН-УЧАСНИКІВ СУДОВИХ ПРОЦЕСІВ

 

Шановні відвідувачі суду!

 

У період з 18 по 29 вересня 2017 року в Міжгірському районному суді Закарпатської області буде проводитись опитування громадян-учасників судового процесу.

 

З метою покращення зручності, комфортності перебування у суді та якості функціонування суду, наказом голови Міжгірського районного суду Закарпатської області від 12 вересня 2017 року №01-04/43( http://mg.zk.court.gov.ua/sud0706/infa/wjksbjkkj) визначено необхідність проведення оцінювання роботи суду шляхом проведення опитування учасників судових проваджень.

 

Пропонуємо Вам взяти участь в опитуванні і надати свої зауваження та пропозиції, заповнивши анкету, яку можна отримати в канцелярії суду або роздрукувати за посиланням http://mg.zk.court.gov.ua/sud0706/gromadyanam/fukguhk/ .

 

Отримана інформація буде використана для покращення роботи суду в цілому.

 

Заповнити анкету можна в холі другого поверху або іншому зручному для Вас місці і залишити її в спеціально розміщеній скрині, що забезпечить  конфіденційність наданої інформації. У випадку виникнення будь-яких труднощів з отриманням або заповненням анкети Ви можете звернутись з запитаннями та уточненнями в кабінет №11.

 

Міжгірський районний суд Закарпатської області завжди прагне зробити свою роботу прозорою, а спілкування громадян із судом відкритим,  зручним і комфортним.

 

Прес-служба суду